راهنمای خرید بهترین گوشی های هوشمند

گوشی های هوشمند

ما به آنها گوشی می گوییم، اما گوشی های مدرن فراتر از برقراری تماس تلفنی تکامل یافته است. گوشی های هوشمند اکنون تقریباً هر کاری را می توانند انجام دهند و جزیی جدا نشدنی از زندگی ما هستند. (به طور جدی، آیا بدون گوشی هوشمند خود به جایی می‌روید؟) چه از تلفن خود برای اتصال به محل کار و برقراری تماس تلفنی استفاده کنید و یا تعامل با رسانه‌های اجتماعی و گوش دادن به موسیقی، داشتن یک گوشی خوب مهم است تا بتواند همراه شما باشد و بتوانید به آن تکیه کنید.

پیدا کردن تلفن همراه مناسب ممکن است دشوار باشد، چرا که هر سال مدل های جدیدی ارائه می‌شود. علاوه بر این، باید مطمئن شوید که یک حافظه داخلی با فضای ذخیره‌سازی فایل کافی، صفحه نمایش به اندازه کافی بزرگ و دوربین مناسبی دارید، زیرا روزانه ده‌ها بار از آن استفاده خواهید کرد. تصمیم کمی نیست!

گوشی های هوشمند

آیا در بین مدل های مختلف گوشی های هوشمند سر درگم شده اید؟

این شاید همان دلیلی باشد که شما، ما را برای راهنمایی خرید بهترین گوشی انتخاب کرده اید. در اینجا همه چیزهای لازم برای یافتن گوشی مناسب سبک زندگی خود را پیدا خواهید کرد، پس در ادامه همراه ما باشید.

نکات قبل از خرید گوشی های هوشمند

قبل از شروع به مقایسه ویژگی ها یا نگاه کردن به هر مدل خاص، ابتدا به این سؤالات پاسخ دهید. آنها به شما کمک می کنند همه گزینه هایی را که برای شما مناسب نیستند را حذف کنید.

 

اندروید یا iOS؟

دو سیستم عامل اصلی موبایل برای گوشی های هوشمند وجود دارد: موبایل اندروید گوگل و iOS اپل. اکثر گوشی‌ها اندروید را ترجیح می دهند، زیرا تولیدکنندگان بسیاری از اندروید استفاده می کنند.

iOS فقط در آیفون و آیپد یافت می شود. آیفون‌های اپل گران‌تر هستند، اما عمر طولانی‌تری نسبت به اکثر گوشی‌های اندرویدی دارند و ارزش فروش مجدد خود را حفظ می‌کنند. آنها همچنین برای ادغام یکپارچه با سایر محصولات اپل مانند مک بوک و اپل واچ طراحی شده اند.

گوشی های مبتنی بر اندروید مقرون به صرفه‌تر هستند و اغلب ویژگی‌های پیشرفته (مانند دوربین جلوی فوق عریض) را قبل از دستگاه‌های اپل به بازار عرضه می کنند.

نتیجه نهایی: هر دو گزینه عالی هستند. اگر قبلاً تعداد زیادی از گوشی های اپل داشته اید، یک آیفون تهیه کنید، اما اگر بودجه محدودی دارید، از یک تلفن اندرویدی استفاده کنید.

گوشی های هوشمند

امکانات گوشی های هوشمند

شرکت های تولید کننده تلفن های هوشمند اغلب سعی می‌کنند با افزودن قابلیت‌های «جدید» از دیگر رقبا پیشی بگیرند، اما وقتی نوبت به بررسی گوشی می رسد، سه ویژگی وجود دارد که مهمتر از بقیه هستند.

اندازه صفحه نمایش

انتخاب اندازه صفحه نمایش گوشی وابسته به تجربیات قبلی شما دارد. ممکن است فردی اندازه کوچک نمایشگر را ترجیح می دهد در حالی که شما از اینکه نمی توانید تصاویر بزرگ را با دقت کافی ببیند ناامید شوید.

برخی هم ممکن است نمایشگر خیلی بزرگ را انتخاب کنند که شاید در جیب جا نشود. صفحه نمایش گوشی های هوشمند معمولا بین ۴ تا ۶ اینچ است، بنابراین فکر کنید که کدام اندازه را بیشتر ترجیح می دهید.

حافظه ی داخلی گوشی

حتی اگر بیشتر زندگی دیجیتالی خود را در فضای ابری سپری می کنید، همچنان برای نگه داشتن تمام عکس هایی که می گیرید به حافظه ی داخلی گوشی نیاز دارید.

ما حداقل ۶۴ گیگابایت فضای داخلی را توصیه می کنیم، اما اگر یک عکاس یا فیلمبردار مشتاق هستید، ۱۲۸ گیگابایت انتخاب بهتری است.

دوربین

دوربین‌های گوشی‌های هوشمند بطور باورنکردنی و به سرعت تکامل یافته‌اند، در حال حاضر می‌توان یک گوشی با دوربین بسیار با کیفیت تهیه کرد و عکس و ویدئوهای دلخواه خود را با کیفیت مناسب ثبت نمود. اگر اهل عکاسی هستید یا اگر از بچه هایتان عکس های زیادی می گیرید، گوشی هوشمندی با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی یا بالاتر را تهیه کنید.

گوشی های هوشمند

قیمت گوشی های هوشمند

ارزان: گوشی های ارزان قیمت امکانات بالایی برای شما فراهم نمی کنند. اگر صرفا به دنبال تماس تلفنی یا جستجو در فضای وب هستید این مدل گوشی ها مناسب شما هستند.

قیمت این مدل گوشی ها از دومیلیون تومان به بالا شروع می شود. برای دیدن بهترین گوشی های ارزان قیمت ولی با امکانات مناسب می توانید به لینک مقاله زیر که توسط تیم چطوبا تهیه شده است مراجعه کنید.

قیمت متوسط : گوشی های بین هشت میلیون تا بیست میلیون تومان عملکرد خوبی دارند که می توانید دو تا سه سال روی دوام آنها حساب کنید. در این رنج قیمت می توانید قاتل پرچم داران بسیار خوبی از برند های مختلف و معتبر را پیدا کنید که با گوشی های رده بالا به راحتی رقابت می کنند و حس یک گوشی بسیار خوب را به شما می دهند.

گران قیمت: گوشی های بین بیست تا شصت میلیون تومان بهترین محصولات هستند. گوشی‌های هوشمند در این دسته اساسا لپ‌تاپ‌های کوچکی هستند که فضای ذخیره‌سازی، رم و سرعت پردازش کافی دارند تا به عنوان همراهان کاری قابل اعتماد عمل کنند. خرج کردن این مقدار برای تلفن همراه می‌تواند کار سختی باشد، اما اگر به تلفنی نیاز دارید که در عرض دو سال کند نشود و بهترین دوربین، روشن‌ترین صفحه ‌نمایش و بیشترین فضای ذخیره سازی را داشته باشد، باید این هزینه را لحاظ کنید. فقط مطمئن شوید که برای محافظت از سرمایه خود یک گارانتی مناسب یا بیمه تجهیزات الکترونیک نیز خریداری کنید.

 

نکات پایانی در مورد گوشی های هوشمند

گوشی هوشمند خود را در یک قاب محافظ قرار دهید. اکثر گوشی ها بسیار بادوام هستند، اما لازم است از آنها مراقب شود، بنابراین همیشه استفاده از یک قاب ایده خوبی است. در صورتی که از گوشی خود به خوبی مراقب کرده باشید و زمانی تصمیم به خرید گوشی جدیدتر بگیرید، مدل قدیمی به راحتی قابل فروش است.

ابتدا موقعیت مکانی و خدمات امنیتی را در تلفن خود فعال کنید. قبل از انجام هر کار دیگری در تلفن جدیدتان، تمام تنظیمات امنیتی را انجام دهید تا بتوانید در صورت گم شدن یا دزدیده شدن گوشی، سریعاً آن را پیدا کنید. در iOS، برنامه Find My به شما امکان می دهد هر زمان که بخواهید تلفن خود را از دستگاه دیگری پیدا کنید. برنامه Find My Device گوگل پلی همین کار را برای گوشی های مبتنی بر اندروید انجام می دهد.

 

سوالات متداول

آیا محافظ صفحه نمایش گوشی های هوشمند ارزش خرید را دارند؟

بله. محافظ صفحه ساده ترین راه برای جلوگیری از خراشیدگی یا ترک خوردن صفحه نمایش گوشی شما است. آنها مقرون به صرفه ترین گزینه برای حفظ وضعیت خوب صفحه نمایش تلفن شما هستند، به خصوص با توجه به اینکه قیمت تعویض صفحه نمایش گوشی ها بیش از سه میلیون تومان است.

ساده ترین راه برای انتقال عکس های من از گوشی قدیمی به تلفن جدید چیست؟

توصیه می‌کنیم از عکس‌های خود در یک سرویس ابری مانند Google Photos نسخه پشتیبان تهیه کنید تا بتوانید به راحتی با یک برنامه به همه عکس‌های قدیمی‌تر خود دسترسی پیدا کنید. اما در صورتی که این کار را تاکنون انجام نداده اید می توانید از اپلیکشین هایی مانند Share it برای انتقال عکس ها و اطلاعات خود از گوشی قدیمی به مدل جدید استفاده کنید.

 

در پایان تعدادی از بهترین مدل های گوشی هوشمند که توسط تیم چطوبا مورد بررسی قرار گرفته است را به شما پیشنهاد می کنیم. برای دانستن قیمت روز این محصولات کافیست بر روی دکمه قرمز رنگ ” بررسی قیمت ” کلیک نمایید.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *