راهنمای خرید بهترین پاور بانک ها

پاور بانک

از زمان شروع انقلاب تلفن های هوشمند، ما با این اضطراب مداوم زندگی می کنیم که اگر روزی در زمان نامناسب باتری گوشی ما تمام شود، چه کنیم؟ چه در یک مهمانی شلوغ باشید یا در هنگام یک تماس ویدیویی با یکی از عزیزان، هیچ کس نمی‌خواهد دستگاهش در وسط انجام یک کار مهم خاموش شود. برای مقابله با این ترس، محصول جدیدی به نام پاور بانک ظهور کرده است.

پاور بانک ها باتری هایی هستند که درون یک محفظه فلزی یا پلاستیکی قرار دارند و می توانید از آنها برای شارژ دستگاه های خود استفاده کنید. آن‌ها برای موقعیت‌هایی که گوشی شما به شارژ نیاز دارد و هیچگونه امکاناتی برای شارژ ندارید، عالی هستند.

در این مقاله که توسط تیم چطوبا تهیه شده است، به بررسی مهمترین ویژگی های یک پاور بانک خوب خواهیم پرداخت و در پایان محصولاتی که مورد بررسی قرار گرفته اند را نیز به شما معرفی کرده ایم.

 

ظرفیت های پاور بانک

ویژگی های مختلفی وجود دارد که مدل های مختلف پاوربانک را متمایز می کند، اما مهم ترین آنها ظرفیت ذخیره سازی است. پاور بانک تنها یک کار دارد: دریافت انرژی و شارژ دستگاه های شما! بنابراین منطقی است که ظرفیت ذخیره سازی انرژی مهمترین ویژگی یک پاوربانک است.

ظرفیت‌های پاوربانک بر حسب میلی‌آمپر ساعت (mAh) رتبه‌بندی می‌شوند، که اندازه‌گیری میزان شارژ است. گاهی اوقات به عنوان جریان در طول زمان نیز از آن یاد می‌شود. شما چند میلی آمپر ساعت نیاز دارید؟

این مقایسه ها را در نظر بگیرید.

  • باتری های آیفون معمولا ظرفیتی در حدود ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت دارند.
  • گوشی های گلکسی سامسونگ دارای باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی هستند.
  • باتری های لپ تاپ معمولی ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعت ذخیره می کنند.

 

ظرفیت های پاوربانک بسیار متفاوت است، اما همیشه به عنوان بخشی از مشخصات محصول ذکر می شود. همانطور که به دنبال یک پاور بانک هستید، مطمئن شوید که به اندازه کافی برای همه دستگاه هایی که می خواهید از آن استفاده کنید ، ظرفیت پاوربانک را انتخاب می کنید.

پاور بانک

اصطلاحات پاور بانک

همانطور که در حال تحقیق در مورد پاوربانک ها هستید، احتمالاً با اصطلاحات صنعتی روبرو خواهید شد. در اینجا سه ​​مورد هستند که بیشترین اهمیت را دارند.

 

mAh: شاخص اندازه گیری ظرفیت باتری است. به عنوان مثال، گوشی‌های هوشمند معمولا باتری‌هایی با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارند و پاوربانک‌ها می‌توانند از ۳۰۰۰ تا ۴۰ هزار میلی‌آمپر ساعت انرژی ذخیره کنند. هر چه عدد mAh بزرگتر باشد، پاوربانک انرژی بیشتری در خود نگه می دارد.

 

لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر: دو نوع باتری در پاوربانک ها استفاده می شود: باتری های لیتیوم یون و باتری های لیتیوم پلیمری. این اصطلاحات نشان دهنده این هستند که باتری ها از چه موادی ساخته شده اند. هر دو مناسب هستند، اما به طور مشخص، باتری های لیتیوم پلیمری عمر طولانی تری دارند و البته قیمت بیشتری نیز دارند. اگر می توانید یک پاور بانک با باتری لیتیوم پلیمری بخرید، هرگز در خرید آن شک نکنید. در غیر این صورت، با دانستن این موضوع که باتری‌های لیتیوم یونی جایگزین کاملا قابل قبولی هستند، دل به خرج دهید.

ویژگی «شارژ هوشمند»: برخی از پاوربانک‌ها دارای چندین پورت هستند و می‌توانند میزان مناسب ولتاژ مورد استفاده را بر اساس دستگاه متصل تعیین کنند. این ویژگی اغلب “شارژ هوشمند” نامیده می شود. با Smart Charge، می‌توانید مطمئن باشید که هر دستگاه متصل با حداکثر سرعتی که می‌تواند شارژ می‌شود.

 

نکات پاوربانک ها

همانطور که به دنبال پاور بانک هستید، این نکات را در نظر بگیرید.

یک کابل USB اختصاصی برای پاور بانک خود بخرید و آنها را همیشه کنار هم نگه دارید. از دست دادن کابل‌های USB آسان است، بنابراین مطمئن شوید که وقتی آماده استفاده از پاور بانک خود هستید، همیشه یکی از آن‌ها در دسترس است.

اگر انتظار ندارید به طور مکرر از پاوربانک خود استفاده کنید، یک یادآور تقویم برای شارژ پاوربانک تنظیم کنید. بیشتر پاوربانک‌ها انرژی را برای مدت طولانی (از هفته‌ها تا ماه‌ها) نگه می‌دارند، اما اگر فقط گاهی اوقات از پاوربانک خود استفاده می‌کنید، باید آن را به طور مرتب شارژ کنید. هیچ‌کس نمی‌خواهد در هنگام قطع برق به یک پاوربانک خالی از شارژ مواجه شود!

با پاوربانک گوشی خود را تا ۸۰ یا ۹۰ درصد شارژ کنید. از شارژ ۱۰۰% کامل آن خودداری کنید. هنگامی که یک پاوربانک در حال شارژ نمودن یک دستگاه است، ۲۰% آخر بیشتر از ۸۰% اول طول می کشد و بیش از حالت استاندارد جریان از پاور بانک خارج می شود. این کار باعث افزایش عمر باتری آن خواهد شد.

 

اگر عجله دارید، یک پاوربانک با فناوری شارژ سریع را خریداری کنید. با استفاده از این فناوری، برخی از گوشی ها می توانند بسیار سریعتر از سایر مدل ها شارژ شوند. با استفاده از شارژ سریع، که یک تلفن همراه از فناوری آن پشتیبانی می کند، می توانید تا ۸۰ درصد باتری خود را در ۳۰ دقیقه شارژ کنید.

 

اگر دوست دارید پاوربانک خود را همیشه به همراه داشته باشید، یک کوله پشتی با محفظه پاوربانک داخلی در نظر بگیرید. این کیف‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که هم کاربردی و هم شیک هستند؛ می‌توانید به راحتی هر وسیله‌ای را بدون توجه به جایی که هستید شارژ کنید.

پاور بانک

سوالات متداول

زمانی که از پاوربانک ها استفاده نمی کنیم چه مدت شارژ نگه می دارند؟

به کیفیت پاوربانک بستگی دارد. پاوربانک های سطح بالا می توانند تا شش ماه شارژ نگه دارند و پاوربانک های با کیفیت پایین می توانند ظرف چند هفته به طور کامل شارژ باشند. اگر انتظار دارید هر چند وقت یکبار از پاور بانک خود استفاده کنید، از خرید برندهای بی نام و هر مدلی که مشخصات ضعیفی دارند خودداری کنید.

 

چقدر طول می کشد تا یک پاور بانک شارژ شود؟

زمان شارژ پاوربانک بسته به ظرفیت پاوربانک متفاوت است. باتری‌های بزرگتر زمان بیشتری برای شارژ شدن نیاز دارند و همچنین به نوع آداپتور برق بستگی دارد. برخی از پاوربانک ها از کابل های USB برای شارژ استفاده می کنند، در حالی که برخی دیگر با آداپتورهای برق متناوب ارائه می شوند که به پریز برق متصل می شوند. جای تعجب نیست که شارژ از پریز سریعتر است.

یک پاوربانک به طور متوسط ​​بین ۸ تا ۱۲ ساعت طول می کشد تا از طریق USB شارژ شود و اگر به پریز برق وصل شود، حدود نیمی از آن زمان می برد. همه پاوربانک‌ها از هر دو روش شارژ پشتیبانی نمی‌کنند، بنابراین حتما توجه داشته باشید که کدام یک نیاز شارژ شما را برآورده می‌کنند.

آیا بهتر است پورت های پاوربانک USB 2.0 باشد یا USB 3.0 ؟

استاندارد USB 3.0 می تواند اطلاعات و توان بیشتری را نسبت به نسخه USB 2.0 انتقال دهد. این بدان معناست که اگر پاوربانک شما دارای پورت USB 3.0 باشد، دستگاه شما از شارژ سریع‌تری برخوردار می گردد.

استاندارد USB 3.0 سازگار با نسخه های قدیمی تر نیز هست، بنابراین مشکلی برای شارژ دستگاه های USB 2.0 نخواهید داشت. اگر توانایی مالی دارید، مدلی بخرید که دارای حداقل یک پورت USB 3.0 باشد.

 

اگر شما هم تجربه یا سوالی در مورد پاور بانکها دارید آن را در بخش نظرات با ما و دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین تعدادی از پاوربانک هایی که توسط ما بررسی شده است را می توانید در قسمت زیر ببنید و برای دانستن قیمت روز آن کافی است بر روی دکمه قرمز رنگ “بررسی قیمت” کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *