۳ روش برای تهیه بستنی در خانه + معرفی بهترین بستنی سازهای خانگی

بستنی

بستنی یکی از معدود شیرینی و دسرهایی است که تقریباً همه از آن لذت می برند. چه هوای بیرون گرم باشد و چه سرد، بستنی همواره یک خوراکی آرامش بخش برای شماست. اگرچه مکان‌های زیادی برای خرید بستنی با کیفیت وجود دارد، اما هیچ چیز بهتر از ساختن آن نیست. با این حال، بسیاری از مردم نمی دانند چگونه بستنی را در خانه درست کنند و ممکن است آسان بودن آن را دست کم بگیرند.

 

چرا بستنی را در خانه درست کنیم؟

طعم: بیشتر مردم قبول دارند بستنی خانگی خوشمزه تر است. طعم بستنی خانگی تازه و خامه‌ای است و می‌توانید آن را مطابق با نیاز خود تنظیم کنید. بستنی های خریداری شده در فروشگاه اغلب برای مدت طولانی در قفسه فریزر قرار می گیرند که بر طعم و قوام آن تأثیر می گذارد.

مجبور نیستید خانه را ترک کنید: اگر هوس بستنی کردید و در خانه بستنی نداشتید به ناچار باید به فروشگاه بروید. بستنی درست کردن خودتان نیاز به ترک خانه را از بین می برد و بسیاری از روش های بستنی خانگی کمتر از ۱۰ دقیقه زمان می برند.

این یک راه سرگرم کننده برای گذراندن وقت با فرزندانتان است: اگر فکر می کنید که عاشق درست کردن بستنی در خانه هستید، تصور کنید که فرزندتان چقدر لذت خواهد برد. درست کردن بستنی با بچه‌ها راهی عالی برای گذراندن زمان با کیفیت است و به آنها یاد می‌دهد که چه کارهایی برای تهیه غذای مورد علاقه‌شان انجام می‌شود.

می تواند ایمن تر و سالم تر باشد: اگر آلرژی یا عدم تحمل لبنیات دارید، تهیه بستنی خودتان می تواند ایمن تر از خرید آن از فروشگاه باشد. وقتی بستنی خود را درست می کنید، می توانید هر ماده ای را که باعث ایجاد احساس بیماری در شما می شود حذف کنید. علاوه بر این، بستنی خانگی حاوی مواد نگهدارنده موجود در بستنی های فروشگاهی نیست و می توان آن را با شکر کمتری تهیه کرد.

هزینه: اگر انواع سالم‌تری بخرید، بستنی‌های خریداری‌شده در فروشگاه می‌توانند گران باشند. اگر اغلب بستنی می خورید، احتمالاً در طول زمان با تهیه آن در خانه، در هزینه خود صرفه جویی خواهید کرد.

بستنی

راه های درست کردن بستنی در خانه

روش کیسه ای: تهیه بستنی در کیسه پلاستیکی زیپدار یکی از سریع ترین و آسان ترین روش ها برای تهیه بستنی در خانه است. در کمتر از ۱۰ دقیقه می توانید بستنی خود را آماده کنید.

استفاده از بستنی ساز: بستنی سازها به صراحت برای تهیه بستنی خوشمزه در خانه طراحی شده اند. بستنی سازها می توانند نسبتاً گران باشند و استفاده از آنها به آسانی ساخت بستنی در کیسه نیست. با این حال، این بهترین راه برای تهیه بستنی خوشمزه و خامه ای است.

تهیه بستنی به روش ساده: یک راه آسان برای تهیه یک بستنی عالی است. به سادگی چند فنجان خامه را مخلوط کنید، شیر تغلیظ شده و طعم را اضافه کنید، مخلوط خود را در یک ظرف در بسته بریزید و آن را فریز کنید.

 

  • طرز تهیه بستنی در کیسه

 

مواد لازم

  • ۲ قاشق غذاخوری یا ۳۰ گرم شکر سفید
  • ۲۰۰ گرم یا یک فنجان شیر خامه یا خامه سنگین (البته به جای خامه از شیر هم می توانید استفاده کنید اما نتیجه کار فرق خواهد کرد)
  • نصف قاشق چایخوری یا ۲٫۵ گرم وانیل
  • یک عدد کیسه پلاستیکی زیپدار کوچک

 

مواد لازم جهت یخ زدن بستنی

  • یخ به اندازه کافی
  • یک سوم فنجان نمک (بهتر است از نمکهای درشت یا نمک کوشر استفاده کنید)
  • یک عدد کیسه پلاستیکی زیپدار بزرگ

 

طرز تهیه

۱- شکر، خامه غلیظ (یا شیر) و وانیل را در کیسه زیپدار کوچک بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

  • اگر بستنی وانیلی دوست ندارید میتوانید به جای عصاره وانیل از عصاره میوه مورد علاقه خود و یا شکلات استفاده کنید.
  • میتوانید این مواد را در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید اما وقتی میشود همه را در همان کیسه پلاستیکی مخلوط کرد چرا ظرف کثیف کنیم؟
  • حتما مطمئن شوید که شکرتان کاملا حل شده است.

۲-  در کیسه را محکم ببندید و مطمئن شوید هوای اضافی از آن خارج شده است.

  • اگر نگران نشت مواد بستنی به بیرون هستید می توانید به جای یک نایلون زیپدار از دو عدد کیسه پلاستیکی استفاده کنید تا کاملا خیالتان از این بابت راحت شود.

 

۳- نمک و یخ را در کیسه زیپ دار بزرگ بریزید. نصف کیسه پلاستیکی باید از نمک و یخ پر شود.

  • نمک دانه درشت یا کوشر بهتر عمل میکند. می توانید برای اینکار از نمک معمولی آشپزی هم استفاده کنید؛ اما ممکن است شکل بستنی در نهایت کمی متفاوت شود.
  • حالا کیسه پلاستیکی کوچک حاوی مواد بستنی که قبلا مهر و موم کرده بودید را داخل کیسه زیپدار بزرگ قرار بدهید. نمک و یخ، باعث یخ زدن خامه میشوند و شکل بستنی به آن میدهند.
  • بعد از اینکار، هوای اضافی داخل کیسه بزرگ را کاملا خارج کنید و در آن را محکم ببندید.

۴- دستکش بپوشید و کیسه ها را در دستتان بگیرید. میتوانید از یک حوله هم برای اینکار استفاده کنید تا دستتان یخ نکند. حالا شروع به تکان دادن کیسه ها کنید.

  • برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به همین شکل کیسه های پلاستیکی را تکان بدهید تا بستنی کاملا فرم بگیرد. بعد از این مدت موادتان را چک کنید و ببینید آیا بستنی آماده شده یا نه.

۵- به همین راحتی بستنی خوشمزه تان آماده شد. فقط کافیست آن را در یک ظرف زیبا سرو و بعد نوش جان کنید.

  • بعد از آماده شدن بستنی نوک پلاستیک را با قیچی ببرید و آن را در ظرف سرو بریزید.
  • قاشقتان را بردارید و از بستنی خوشمزه و سریعتان لذت ببرید!

بستنی

  • نحوه استفاده از بستنی ساز

¾ فنجان شکر، ۱ فنجان خامه غلیظ و ¼ فنجان شیر را در یک قابلمه بریزید. مخلوط را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا شکر کاملا حل شود.

هنگامی که حلقه های کوچک کف در اطراف لبه قابلمه ظاهر شد، مخلوط را به یک پیمانه بزرگ منتقل کنید و ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل را با آن مخلوط کنید.

مخلوط را حداقل ۲ ساعت سرد کنید. سرد کردن مخلوط در طول شب نتایج بهتری را به همراه خواهد داشت.

مخلوط خنک شده را در بستنی ساز بریزید و حدود ۲۵ دقیقه آن را هم بزنید. برخی از بستنی سازها ممکن است به زمان بیشتر یا کمتری نیاز داشته باشند، بنابراین دستورالعمل های دستگاه خود را بخوانید.

 

  • طرز تهیه بستنی به روش ساده

۲ فنجان خامه را با همزن برقی بزنید تا شروع به پف کند.

به آرامی ۱ قوطی شیر تغلیظ شده سرد شده و هر طعمی که می خواهید اضافه کنید اضافه کنید.

مخلوط را به ظرف دربسته منتقل کنید و آن را فریز کنید.

 

بهترین بستنی سازها

دستگاه های بستنی ساز در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه تهیه یک بستنی خوشمزه را برای شما فراهم می کنند. با یکبار هزینه کردن می توانید تا چندین سال انواع بستنی، دسرهای سرد، نوشیدنی ها، فالوده و بستنی یخی را با مواد اولیه و سلیقه خود در منزل آماده کنید.

دستگاه های بستنی ساز در دو نوع با فریزر و بدون فریزر هستند. در نوع بدون فریزر پس از آماده کردن مواد اولیه داخل دستگاه، باید مخزن آن را در داخل فریزر قرار داد تا یخ بزند، در نوع با فریزر دیگر نیازی به قرار دادن مخزن بستنی در فریزر جداگانه نیست. از نظر ظرفیت دستگاه، معمولا بستنی سازهایی با حجم مخزن ۱ تا ۲ لیتر برای استفاده خانگی مناسب هستند. وجود تایمر قابل تنظیم و توقف اتوماتیک از دیگر ویژگی هایی است که بهتر است دستگاه بستنی ساز داشته باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *